Spelling Bee Junior

СУ „Константин Константинов“ – гр. Сливен участва в състезанието Spelling Bee Junior, организирано от фондация „КОРПлюС.

 В надпреварата участваха 19 ученици от начален етап.

Виктор Димитров Йоргов oт 4.б клас се класира на първо място в училищния кръг, който се проведе на 27 февруари 2023 г. в СУ „Константин Константинов“ – гр. Сливен

Виктор Димитров Йоргов спечели първо място като спелува правилно думата “marathon”. На второ място след достойно представяне се класира Климентина Красимирова Вълканова от 3.д клас.

За трета година фондация „КОРПлюС“ дава възможност на училищата да проведат състезанието Spelling Bee Junior за учениците от 1 до 4 клас. Подготовката и участието в Spelling Bee Junior позволява на малките ученици да преговорят най-често срещаната лексика, да научат нови думи на английски език, да се запознаят с правилата на състезанието и да се изявят пред публика. Вярваме, че участието в Spelling Bee Junior мотивира учениците да се включат в Bulgarian National English Spelling Bee през следващите години.

Пожелаваме  на всички участници с постоянство и трудолюбие да продължават напред! Благодарим Ви за чудесното представяне и вълнуващото състезание!🐝👏🏅